sâmbătă, 17 iunie 2017

Ne putem personaliza masinile cu stickere

In ziua de azi poate fi destul de costisitor sa iti personalizezi autoturismul, iar cele mai multe proceduri disponibile pe piata implica si mult timp pierdut, dar si cateva riscuri. Insa cei care isi doresc sa aiba parte de cele mai bune conditii, dar si de preturi accesibile se pot orienta catre stickere auto colantaridesign.ro

Preturi accesibile

Tarifele variaza in functie de dimensiunile autocolantului, astfel ca incep de la cativa zeci de lei si pot depasi o suta de lei in cazul celor mai mari, insa preturile nu se pot compara cu alternative precum vopsirea anumitor elemente sau adaugarea altora.

Diferite optiuni

La Colantari Design sunt disponibile nenumarate modele, de la cele mai simple, la altele mai complexe. Foarte populare sunt tribale sau patratele laterale, dar si cele pentru capota sau luneta, insa si dungile de racing, astfel ca vor gasi cate un model grozav chiar si cei mai pretentiosi dintre clienti. Mai mult, aceasta este o ocazie grozava pentru a masca diferite defecte ale caroseriei, precum zgaraieturi sau puncte de rugine, care sunt foarte inestetice si sunt usor de observat.

Usor de aplicat

Un alt mare avantaj de care se bucura cei care aleg stickere auto colantaridesign.ro este faptul ca acestea se aplica cu usurinta, fara batai de cap si fara a se dezlipi pe la colturi. Totusi, in cazul dungilor care acopera mai multe elemente de caroserie, uneori, poate fi nevoie de ajutorul unui prieten, pentru ca stickerele sa fie lipite in cele mai bune conditii.

Durabilitate


Acestea rezista si foarte bine in timp, in functie de tipul ales, unele avand o garantie mai lunga decat altele. Masinile vor putea fi duse la spalatorie fara griji, iar precipitatiile nu vor reprezenta o problema, motiv pentru care aceasta reprezinta o optiune grozava la care pot apela toti soferii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu