duminică, 16 octombrie 2016

De unde putem cumpara brelocuri spion?

Cele mai inofensive obiecte sunt astazi dotate cu camere video astfel incat sa reprezinte niste arme ideale pentru orice mic spion. Cu cat sunt mai obisnuite, cu atat acestea sunt mai potrivite, intrucat nu vor trezi atentia celor din jur, fie ca este vorba de brelocuri spion sau de nasturi, ceasuri, pixuri sau cravate, fiind o ocazie ideala prin care se poate aduce un plus de siguranta bunurilor de acasa sau de la locul de munca, fara ca ceilalti sa suspecteze ceva. In ciuda dimensiunilor modeste ale brelocurilor, acestea sunt dotate cu camere foarte performante, ce pot captura imagini de calitate, la rezolutia 1080p, oferind si posibilitatea de a fi purtate in permanenta.

Evolutia tehnologica


Aceste gadgeturi au mai multe functii, atat de capturare a sunetului, fotografiilor, cat si a imaginilor video, iar memoria interna poate fi extinsa prin inserarea unui card microSD de pana la 32 GB. Capacitatea bateriei variaza de la un dispozitiv la altul, insa de cele mai multe ori este de 500 mAh, putand inregistra pana la 90 de minute, in timp ce pentru o incarcare completa este nevoie de circa o ora. In schimb, daca se doreste folosirea continua a brelocurilor spion, acestea trebuie sa se afle la incarcat in permanenta. Formatul fotografiilor este JPEG, in timp ce cel video este AVI, inregistrarile fiind transmise cu usurinta catre un laptop, o tableta sau un smartphone, unde sa poata fi urmarite.

De unde cumpar?


iUni comercializeaza numeroase astfel de gadget-uri, care mai de care mai atractive, cu preturi accesibile pentru toate buzunarele. Orice comanda de peste 499 de lei implica transport gratuit prin curier, in timp ce produsele comandate pot fi returnate in termen de 14 zile. Mai mult, pentru ca orice client sa fie sigur ca ceea ce a cumparat este potrivit din toate punctele de vedere, dispozitivele pot fi testate in cadrul showroom-ului iUni din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu